Terug

Ailefo speelklei 5 kleuren x 100 gram

Dit product is op voorraad. Levertijd: 1-2 werkdagen

19,95

Zet op verlanglijst

Product omschrijving

Speelklei Ailefo met 100% organische ingrediënten

De speelklei van Ailefo is allergie- en milieuvriendelijk speelgoed voor kinderen. De speelklei is gemaakt van 100% organische ingrediënten en wordt gekleurd met natuurlijke verf van onder meer rood fruit, grassen en groenten. De plantaardige olie die wordt gebruikt maakt de klei extra zacht en soepel, waardoor ook kleine kinderen gemakkelijk vormpjes kunnen kneden. Neemt je kindje per ongeluk een hapje uit de speelklei? Geeft niet: de speelklei is 'food grade' geproduceerd. Al blijft het natuurlijk speelgoed en geen middaghapje ♥.

Ailfefo is veilig in de kleinste handjes

De eerste én enige volledig organische speelklei in Europa: Ailefo uit Denemarken. Natuurlijk is Ailefo bij ScandinaviëXS te koop. Want plastic fantastic zul je nooit vinden in onze shop, maar verantwoord en vooral veilig speelgoed wél. En creatief speelgoed heeft sowieso een streepje voor.

Het assortiment van Ailefo bestaat uit kartonnen kokers met 5 kleuren klei in 100 gram, of 160 gram en in potten met maar liefst  540 gram klei in vijf verschillende kleuren. 

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
speelklei 5 kleuren x 100 gram

speelklei 5 kleuren x 100 gram

19,95

Nordic Living.nl / - Reviews @