Terug

Dottir keramiek vaasje Pipanella lines groen

Dit product is op voorraad. Levertijd: 1-2 werkdagen

Het groene vaasje Pipanella van Dottir is heel geschikt voor enkele mooie takken of bloemen. Het keramiek vaasje heeft een ovale vorm met een prachtig reliëf.

46,95

Zet op verlanglijst

Product omschrijving

Keramiek vaasje Pipanella in groen, van Dottir

De vaasjes van Dottir (voorheen Finnsdottir) kun je heel gemakkelijk tot een prachtig stilleven omtoveren. Met slechts enkele bloemen of mooie takjes staat het al prachtig. Je kunt de vaas goed solitair gebruiken, maar ook in combinatie met effen vaasjes. Of met een van de andere Pipanella vazen, want ze hebben diverse kleuren, reliëfs en maten.

Dit groene Pipanella vaasje is 18,1cm hoog.

Pipanella serie van Dottir

Deze serie is ontstaan doordat de ontwerpster, Thora Finnsdottir, haar ontwerp begon met een dunne plak klei. Daar duwde of rolde ze een ander voorwerp op, waardoor het patroon van dit voorwerp op de plak klei werd aangebracht. Vervolgens vouwde ze het uiteinde zachtjes over elkaar, om een vaas te vormen. Het ornament dat je op de vaas ziet, werd gemaakt van de afdruk van een mooie knop. Vervolgens heeft ze een mal van de vaas gemaakt, die nog altijd wordt gebruikt. Na het maken van vazen worden deze geheel geglazuurd.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
keramiek vaasje Pipanella lines groen

keramiek vaasje Pipanella lines groen

46,95

Nordic Living.nl / - Reviews @