Terug

Dottir keramiek vaasje Pipanella wit ovaal

Dit product is op voorraad. Levertijd: 1-2 werkdagen

Het Pipanella vaasje van Dottir heeft strakke grafische lijnen en een blokvormig ornament. De vaas is gemaakt van keramiek en is volledig geglazuurd.

46,95

Zet op verlanglijst

Product omschrijving

Wit keramiek vaasje Pipanella Lines van Dottir

Als je vaas zo mooi is als deze Pipanella van Dottir (voorheen Finnsdottir), dan heb je niet veel nodig om je 'groene hoekje' in je interieur te stylen. Zet er een paar bloemen of bloesem takjes in. Dat is al voldoende.

Je kunt de bloemenvaas met de lijnen en het ornament ook als een solitair woonobject gebruiken. Of combineren met de andere vazen van de Pipanella serie.

Dit witte Pipanella Lines vaasje in wit is 18,1 cm hoog.

Pipanella serie van Dottir

Deze serie is ontstaan doordat de ontwerpster, Thora Finnsdottir, haar ontwerp begon met een dunne plak klei. Daar duwde of rolde ze een ander voorwerp op, waardoor het patroon van dit voorwerp op de plak klei werd aangebracht. Vervolgens vouwde ze het uiteinde zachtjes over elkaar, om een vaas te vormen. Het ornament dat je op de vaas ziet, werd gemaakt van de afdruk van een mooie knop. Vervolgens heeft ze een mal van de vaas gemaakt, die nog altijd wordt gebruikt. Na het maken van vazen worden deze geheel geglazuurd.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
keramiek vaasje Pipanella wit ovaal

keramiek vaasje Pipanella wit ovaal

46,95

Nordic Living.nl / - Reviews @