Grote collectie Done by Deer kinderspullen

Bij ons vind je vrijwel de hele collectie van het Deense kindermerk Done by Deer. Voor nieuwe ouders, grootouders en iedereen die een leuk kraamcadeau zoekt. Done by Deer is een heel leuk merk, met een stijl die iedereen aanspreekt. Niet te zoetjes, maar met een modern ontwerp en in mooie kleuren. Door de vormen en de rustige uitstraling passen de Done by Deer kinderspullen heel goed in ieder interieur. Je hoeft je daarom niet te beperken tot de babykamer of kinderkamer. Ook in je woonkamer kun je gerust een babygym neerzetten bijvoorbeeld.

Je baby slaapt lekker met Done by Deer

Omdat we weten dat ('s nachts) slapen nog wel eens lastig is, hebben we ook veilige ledikanten, bedbumpers, babynesten en baby dekbedden in de collectie. En knuffels natuurlijk, om je baby gezelschap te houden. Zo kan je kleine heerlijk slapen en krijg jij ook de rust die je nodig hebt met een pasgeboren baby.

Kinderkamer inrichten met Done by Deer

Is jouw kindje al wat ouder? Kijk dan eens bij de wandplanken, opbergmanden voor een opgeruimde, vrolijke kinderkamer. En wat vind je van de tafel en de krukjes? Heerlijk knutselen aan je eigen tafel, of tekenen. We hebben de krukjes in meerdere kleuren voor je.

Kijk rustig even rond en laat het vooral weten als je vragen hebt. We helpen je graag!

Lees meer