Terug

Toddler Copenhagen ergonomisch babyservies

Toddler Copenhagen ergonomisch babyservies

Nadoen wat jij doet, is natuurlijk voor een kind geweldig leuk. En het leert zoveel van naäpen! Hoe je eten kookt en het van een bordje opeet. Hoe je mooi de tafel dekt en na het eten alles weer opruimt. Alles in de vaatwasser stoppen is ook een leuk klusje. Gelukkig kan het kinderservies van Toddler Copenhagen tegen een stootje.

Bij het ontwikkelen van het baby- en kinderservies van Toddler Copenhagen is heel goed gekeken naar wat babies en jonge kindjes leuk vinden om mee te doen in de grote mensen wereld. Samen eten is gezellig en als het goed lukt is het natuurlijk helemaal leuk.

Het bestek is al geschikt voor babies vanaf ongeveer zes maanden! Door de ronde vormen kunnen zelfs de kleinste handjes het bestek goed vasthouden. En reken maar dat de vrolijke kleuren veel aantrekkingskracht hebben! Ook de beker kan al snel gebruikt worden om te oefenen. Door de brede randen kan je kindje het goed vast houden en het glipt niet door de handjes.

De borden en het kommetje blijven goed op de tafel staan en glijden niet als een soort frisbee erover heen. Het kommetje heeft een verzwaarde bodem. Zowel de kom als het bord is bovendien voorzien van anti slip materiaal.

 

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nordic Living.nl / - Reviews @