Terug

Scandinaviaform mondgeblazen vaasje Glasilium groen

1-2 werkdagen

Prachtig mondgeblazen groen transparant vaasje van Scandinaviaform. De Glasilium heeft een kurk en koperen pijpje. Trendy materialenkeuze, tijdloos mooi!

16,95

Zet op verlanglijst

Productomschrijving

Groen transparant bloemenvaasje Scandinaviaform

De Scandinaviaform vaasjes zijn allemaal prachtig om te zien. De serie Consilium bestaat uit fris gekleurde porseleinen vaasjes en dit glazen vaasje uit de serie Glasilium is mondgeblazen. Ook dit vaasje heeft een kurk en koperen buisje, waardoor je de vaasjes onderling heel goed kunt combineren.

Een enkele bloem, tak of blad op Scandinaviaform bloemenvaasjes

De ontwerpster van Scandinaviaform, Eva Levin, wil bloemen bij jou thuis net zo tot hun recht laten komen als in de natuur. Een enkele bloem staat heel mooi op de vaasjes. Wil je liever een 'bloemenweide', dan kun je meerdere vaasjes bij elkaar zetten voor een uitbundiger look.

Reinigingstips
We hebben een goede tip voor je om het mondgeblazen vaasje goed schoon te maken wanneer dat nodig is.
Verwijder de kruk en het koperen pijpje. Het vaasje kan nu worden gereinigd met kleine stukje eierschil, wat water en zeep. Schud het geheel en reinig het vaasje.

Het pijpje is gemaakt van koper en kan gaan oxyderen in de loop van de tijd, door invloed van zuurstof. Dit is heel normaal en betekent dat het materiaal op den duur donkerder van kleur kan worden. Vind je dit niet mooi, dan kun je het koperen pijpje met koperpoets poetsen om de oorspronkelijke glans terug te krijgen (let wel op dat dat je het kurkje niet raakt met de koperpoets. mocht dit het geval zijn dan gelijk even met een beetje water schoonspoelen).

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
mondgeblazen vaasje Glasilium groen

mondgeblazen vaasje Glasilium groen

16,95

Nordic Living.nl / - Reviews @