• Scandinavisch design merken
 • Verzending €4,95 / gratis vanaf €70,- (NL)
 • Al 5 jaar persoonlijk contact en goed advies

  Verzenden & retourneren

  Placeholder

  Verzenden & retourneren

  Verzenden

  Alle bestellingen worden door de betreffende webshop verzonden met PostNL, danwel een verzendbedrijf naar eigen keuze van de webshop (bijvoorbeeld DHL of DPD). Indien uw bestelling als pakketpost wordt verstuurd, ontvangt u per mail een verzendbevestiging met daarin de track en trace code van uw pakket.

  Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

  Bij ieder artikel staat vermeld hoe snel de betreffende webshop uw bestelling levert. Er zijn webshops die dezelfde werkdag versturen. Bijvoorbeeld 'voor 15:00 uur besteld? De volgende werkdag in huis'. Andere shops hanteren een verzendtermijn van bijvoorbeeld 1-2 werkdagen.

  Herroepingsrecht (retourneren)

  Voor alle bestelde artikelen (ook voor aanbiedingen) geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel.

  Het herroepingsrecht houdt in, dat het u vrijstaat binnen de genoemde termijn het geleverde artikel/de geleverde artikelen zonder enige verplichting te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag nadat door u of namens u het artikel is ontvangen.

  Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het artikel en de verpakking. U dient het artikel slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Nordiklivingstore te retourneren.
  De verpakking van het artikel mag nooit worden beschreven, beplakkt en/of op andere wijze worden gemodificeerd.  

  Indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht dient de (gedeeltelijke) bestelling te worden verzonden aan:

  Nordic Living

  Tarwestraat 36

  7025 AZ Halle

  De retourzending is voor uw eigen rekening. U ontvangt binnen 30 dagen het aankoopbedrag inclusief de eventuele oorspronkelijke verzendkosten ten tijde van de bestelling terug. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  / - Reviews @