Terug

Toddler Copenhagen oranje bord

op voorraad

Het langwerpige bord van Toddler Copenhagen is voorzien van antislip materiaal, zodat het niet over de tafel schuift. Minder geknoei aan tafel met dit bord!

16,95

Zet op verlanglijst

Product omschrijving

Oranje bord van Toddler Copenhagen, ook voor kleine kindjes al geschikt!

Het bord van Toddler Copenhagen is niet rond, maar heeft een unieke langwerpige vorm. Door de brede randen kan je kindje het bord heel goed zelf vasthouden. Heel handig tijdens het eten, maar ook als je kind je wil helpen. Want doen wat jij ook doet, is natuurlijk heel erg leuk! Dus hebben jullie alles lekker samen opgegeten, dan kan je kindje zelf het bord terug brengen naar de keuken en helpen afruimen.

Knoeien met eten wordt ook minder door de vormgeving van dit bord. De lange kanten van het bord zijn smal en van binnen steil gemaakt. Hierdoor kan het bord dichtbij je kind gezet worden. En de afstand van het eten in het bordje tot de mond van je kind is hierdoor korter. 

Heb je ervaring met borden die over de tafel schuiven of als een soort frisbee worden gebruikt? Dit bord is voorzien van antislip materiaal, waardoor het stabiel blijft staan. Zowel de buitenkant als de onderkant is voorzien van antislip materiaal.

Afmetingen: 14,1 x 20 cm, 2,6 cm diep.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
oranje bord

oranje bord

16,95

Nordic Living.nl / - Reviews @