Ferm Living

Op en top Scandinavisch design: Ferm Living. Met nordic kleuren en veel grafische patronen. Deze woon accessoires passen altijd bij jou! De Ferm Living woonaccessoires zijn geïnspireerd op Scandinavisch design tradities en retro invloeden. Vanuit Kopenhagen worden de plaids, kandelaars, hanglampen, keukenspullen, de Plant Box, het behang en nog veel meer mooie interieur series ontworpen. De Ferm Living interieur producten hebben vaak een sterk grafisch patroon met stevige, retro kleuren ♥.

ferm LIVING logo

Ferm Living Plantenbak

De Plant Box is een bijzettafel, ruimteverdeler en plantenbak in één. Dankzij het eenvoudige ontwerp kan de allrounder van gepoedercoat staal in verschillende interieurtoepassingen worden gebruikt.

Ferm Living plantenbakDe iconische Ferm Living Plantenbak  is verkrijgbaar in vele verschillende maten, vormen en kleuren. Zo kan een kleine Plantenbak een geschikte plaats vinden in vooral kleine ruimtes of op vensterbanken en presenteert hij planten in een mooi geordende vorm. De grote plantenbak is iets lager en dieper dan de klassieke Plant Box. Deze is compact en past daardoor perfect in elke ambiance.

De Ripple Serie

De Ripple servies serie van ferm Living bestaat uit een karaf en een set van 4 drinkglazen, die voorzien zijn van een gestructureerd oppervlak. De verticale rimpelingen geven het servies een sterke, hoogwaardige uitstraling, terwijl de verschillende geometrische vormen zorgen voor dynamiek en energie tussen de glazen en de karaf.

Alle glazen van de serie zijn gemaakt van mondgeblazen glas en zijn vaatwasmachinebestendig.

Ferm Living Vloerkleed

Ferm-Living-deken-Vista-blanket-nordicliving-2FermLiving is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van meubels met een grafische uitstraling. Naast meubelen omvat het assortiment ook textiel en keuken- en badkamerartikelen. Deze worden gekenmerkt door Scandinavisch purisme, strakke lijnen en indrukwekkende functionaliteit. Zodoende is het FermLiving vloerkleed al enkele jaren een regelrechte klassieker. Hierop zie je een abstracte blik op onze planeet van bovenaf. Het kunstzinnig patroon in offwhite en aardekleuren is gemaakt met tapijtweverijtechniek. Door deze techniek zie je een mooie voorkant in een eigentijdse combinatie van subtiele kleuren en een achterkant met een melange van alle kleuren van de voorkant. Losse franjes ronden het ontwerp af langs alle vier de zijden.

Wil je meer weten over Zone Denmark en Nordic Living? Volg ons dan ook op Facebook, Pinterest en Instagram!