Nordic Living Producten

Innovatieve verlichting en meer Deense accessoires van Normann Copenhagen

Yes! Nordic Living heeft het volgende merk toegevoegd aan het portfolio. Een merk dat al een tijdje bovenaan ons lijstje stond: Normann Copenhagen!

Normann Copenhagen is een Deens design merk opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen in 1999. Sinds hun eerste product, de iconische Norm 69 lamp, heeft Normann Copenhagen ernaar gestreefd om de conventionele regels van design uit te dagen. Dit weerspiegelt zich in het gebruik van traditionele materialen in onconventionele manieren en combinaties.

Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige, innovatieve AMP hanglampen of de veelzijdige Pocket Organiser voor aan de muur!

Bestel nu de Normann Copenhagen artikelen op www.nordicliving.nl. Lees hieronder meer over de producten van dit prachtige Deense merk.

Normann Copenhagen: Onconventioneel en innovatief

Normann Copenhagen Verlichting

Verlichting: De Deense ontwerper Simon Legald heeft een geraffineerde serie lampen ontworpen met de naam Amp. De lampen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige materialen van glas en marmer. Deze voegen een visuele fragiliteit en sensuele zwaarte toe aan het ontwerp.

Shorebirds van Normann Copenhagen

De Shorebirds: Wellicht de meest populaire producten van Normann Copenhagen zijn de shorebirds. Ontworpen door de IJslandse ontwerper Sigurjón Pálsson. De shorebirds zijn een reeks karakteristieke houten vogels gemaakt. Het eenvoudige, onopgesmukte silhouet is gebaseerd op kustvogels in het ondiepe water. Minimalistisch én met zorg voor kleine details zoals variaties in lichaamsdiktes, neklengte en de positionering van de benen en snavel. Dit geeft alle drie de vogels hun eigen unieke persoonlijkheid en laat het ontwerp tot leven komen.

Scandinavisch design kaarsenhouder

Daarnaast hebben we nog ook nog een prachtige kaarsenhouder. Heima is een vierarmige gietijzeren kandelaar met een minimalistisch, Scandinavisch design. Deze prachtige kandelaar met een herkenbaar ontwerp is een eerbetoon aan het vakmanschap en de Scandinavische tradities. Het ruwe, bijna koude oppervlak geeft de kandelaar een Heima karakter, terwijl de afgeronde vormen samen een modern ontwerp vormen.

Normann Copenhagen Rocking glas 25cl (set van 4)

20.00

Normann Copenhagen Obi kleine beker beige

13.00

Normann Copenhagen Obi kleine beker lichtblauw

13.00

Normann Copenhagen Obi kleine beker zand

13.00

Nu beschikbaar bij Nordic Living: Normann Copenhagen. Maak van jouw woonkamer een prachtig Deens Design met de mooie artieklen van Normann Copenhagen. Krijgen deze een plekje in jouw Scandinavisch interieur?

Shop Nu Normann Copenhagen met 10% korting: gebruik code #NORMANN in de checkout

Team Nordic Living

Back to list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *