Scandinavische Woonaccessoires

Ben je op zoek naar mooie Scandinavische Woonaccessoires? Voor op je woonkamer, slaapkamer of voor in de keuken? Nordic Living heeft namelijk een prachtige selectie voor jou gemaakt. Van de meest mooie merken uit Denemarken, Zweden en Finland. Van bekende, grote merken als Zone Denmark en Ferm Living tot minder bekende merken als Lapuan Kankurit.  In onze shop vind je precies waar je naar op zoek bent om jouw woonkamer een prachtig Scandinavisch Interieur te maken. Van mooie, elegante Deense design producten tot minimalistische, simpele en ongecompliceerde artikelen.

Kortom, bij Nordic Living vind je een prachtige selectie!

zone-denmark-opbergrek-badkamer-a-tafel-bijzettafel

Scandinavisch Interieur

Scandinavische WoonaccessoiresHet Scandinavisch interieur kenmerkt zich door minimalisme, eenvoud en functionaliteit. Hoewel het Scandinavische design al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw bestaat, is het tot op de dag van vandaag nog steeds een populaire trend in het interieurontwerp.

Het Scandinavisch design behoort tot de school van het modernisme en is een designbeweging die zich kenmerkt door een focus op functionalisme en eenvoud. Het omvat ook het gebruik van natuurlijke materialen, zoals leer, hout en hennep. Bovendien wordt een Scandinavisch interieurontwerp vaak beïnvloed door een verbinding met de natuur, die natuurlijke vormen, abstractie en het gebruik van natuurlijke elementen combineert.

Deense Woonaccessoires

Nordic Living specialiseert zich in producten uit Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen en IJsland. Hiervoor hebben we een selectie gemaakt van een aantal prachtige merken met de mooiste Deense Woonaccessoires. Zo bieden we producten aan van meer bekende merken zoals Zone Denmark en Ferm Living. Maar is Nordic Living ook op zoek gegaan naar wat mindere bekende merken. Op deze manier kunnen we met trots zeggen dat we een prachtige collectie kunnen aanbieden van Scandinavische Woonaccessoires.

Deens Design

Mocht je voor een echt Deens Design willen gaan? Zorg dan dat jouw woonkamer een uitnodigende ruimte is. Dit kan het beste worden bereikt door veel licht binnen te laten. Om het licht niet te blokkeren, moeten raambehandelingen in een Scandinavisch ontwerp tot een minimum worden beperkt. Als u raambekleding moet gebruiken voor uw Scandinavische inrichting, kies dan voor lichte stoffen zoals transparante gordijnen. Bovendien kan de weerkaatsing van het licht door de pure gordijnen ’s nachts uw Scandinavische woonkamer nog romantischer maken.

Scandinavisch Woonwinkel

Nordic Living is een Online Scandinavisch Woonwinkel. Zo hoef je niet meer helemaal naar een echte winkel maar kun je gewoon vanuit je luie stoel online bestellen. Doordat je bij ons eenvoudig kunt shoppen en wij binnen 24 uur leveren, shop je bij ons met het grootste gemak naar jouw favoriete Scandinavische Woonaccessoires voor jouw interieur.

Wil je meer weten over Zone Denmark en Nordic Living? Volg ons dan ook op Facebook, Pinterest en Instagram!