Nordic Living Producten

Prachtige Deens design keukenaccessoires van Eva Solo

Eva Solo

Het is zover! We hebben weer een nieuw merk in ons assortiment opgenomen: Eva Solo. En daar zijn we trots op! Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna en nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben!

Bestel nu Eva Solo artikelen met 10% korting op www.nordicliving.nl. Lees hieronder meer over de producten van dit prachtige Deense merk.

Een greep uit onze producten van Eva Solo..

  • De Nordic Kitchen serie van Eva Solo bestaat uit zwart servies en keukenaccessoires met een moderne en minimalistische uitstraling. Deze proiducten overtuigen niet alleen door hun eigentijdse uitstraling, maar ook door hun onderhoudsgemak. Bij Nordic Living vind je bijvoorbeeld de prachtige zwarte dinerborden, de mokkentheepotpannenonderzetters en nog veel meer!
  • Maar ook als je een koffie of espresso liefhebber bent, ben je bij Nordic Living en Eva Solo aan het juiste adres. Je vindt bij ons een mooi aanbod van espresso-kopjes, koffiekopjes en lungo bekers. De kopjes en bekers zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en ze zijn altijd veilig vast te pakken door de siliconen ring in trendy kleuren. Kortom, neem een kijkje als jij je koffie zo lekker mogelijk wilt drinken in de ochtend!
  • Daarnaast hebben we nog vele andere woon- en keukenaccessoires opgenomen in ons assortiment, waarbij de focus ligt op design, functionaliteit en kwaliteit. Neem een kijkje en profiteer nu van 10% korting!

Nu beschikbaar bij Nordic Living: Eva Solo. Zoals de prachtige voorraadpotten, theepot en keuken-organiser zoals in deze voorraadkast. Krijgen deze een plekje in jouw Scandinavisch interieur?

Bestel nu Eva Solo artikelen en profiteer van 10% korting bij Nordic Living. Gebruik de kortingscode EVA10 in de checkout en de korting wordt automatisch berekend. Deze aanbieding is beschikbaar tot en met 20 november 2020 en zolang de voorraad strekt.

Fijn weekend!

Team Nordic Living

Back to list