Nordic Living Producten

Nieuw Bij Nordic Living: Novoform

Yes! Op het nippertje, net voor het weekend begint hebben wij de prachtige, 100% handgemaakte, houten decoratie items van Novoform binnen gekregen! De designs van deze Mussen en Pinguïns komen van Kristian Jacobsen die geïnspireerd raakt door de natuur in de omgeving van zijn huis in Denemarken. De producten worden handgemaakt in massief eikenhout door vakkundige houtbewerkers, met oog voor detail.

Haal de Scandinavische natuur in huis met de prachtige musjes en Pinguïns van Novoform!

Bestel nu de Novoform artikelen op www.nordicliving.nl. Lees hieronder meer over de producten van dit prachtige Deense merk.

Novoform: Deens Design met Oog voor Detail

Prachtige decoratie items in Scandinavische stijl

Familie Mus: Mama Mus, Papa Mus en Baby Mus is een hechte familie en ze zorgen goed voor elkaar. De mussen kunnen goed op hun eigen zijn, maar voelen zich altijd het beste als ze dicht bij elkaar zijn. De mussen worden met de hand gemaakt in massief eikenhout door vakkundige houtbewerkers, met oog voor detail. Prachtig decoratie-item!

De Novoform pinguïns

De Pinguïn vriendjes: Net als de vacht van de pinguïn is zijn persoonlijkheid zowel helder als donker. De Pinguïn lijkt misschien verlegen en introvert, maar tegelijkertijd is hij altijd erg merkwaardig, zachtjes en speels. Ondanks zijn koude vacht, heeft de pinguïn een warm hart en blijft hij trouw aan zijn gekozen partner voor het leven. De pinguïns worden met de hand gemaakt in massief essenhout door bekwame houtbewerkers met oog voor detail.

Novoform Kandelaar

Daarnaast hebben we nog ook nog een prachtige kandelaar uit de ‘Frame Serie’ waarbij de ontwerper een serie kandelaars heeft gecreëerd met een zeer minimalistische en Nordic expressie. Alle overbodige zaken zijn weggelaten en wat overblijft is een eenvoudig frame dat de 3 kandelaars draagt.

baby mus smoke stainend oak

37.95

mama mus smoke stained oak

47.95

papa mus smoke stained oak

54.95

Novoform – Baby Olifant hout

39.95

Nu beschikbaar bij Nordic Living: Novoform. Haal de Scandinavische natuur in huis met de prachtige handgemaakte, houten musjes en pinguins van Novoform! Krijgen deze een plekje in jouw Scandinavisch interieur?

Fijn weekend!

Team Nordic Living

Back to list

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *