LEER ONS KENNEN

Lees het verhaal van Nordic Living

Over Nordic Living

Het verhaal van Nordic Living is wellicht niet alledaags, er zit namelijk een (leuke!) geschiedenis aan vast. Een transformatie van 13 jaar tot wat het nu is: Nordic Living!

Het begon allemaal in 2007, toen Annelies Ribbink samen met een stylist en interieur-fotograaf de website ScandinaviaXS heeft opgezet. Dit vanuit een voorliefde voor Scandinavië, het Deense Design en woonaccessoires uit het Noorden van Europa. In 1e instantie zouden er met name mooie reportages op de website werden gezet, een soort online magazine over het interieur, de landen, het eten, reizen en zo verder.

Echter, de ideeën waren talrijk en de website ScandinaviaXS werd echter al snel omgedoopt tot een echte shop, nu met name gericht op kinderkleding. Maar natuurlijk wel met een Scandinavisch tintje!

Badkamer

Enkele jaren later leerde Annelies een blogger kennen van Nordik-Living en werden de krachten gebundeld en de webshop omgedoopt tot Nordikliving en vervolgens Nordiklivingstore, waar niet alleen maar kinderkleding werd verkocht maar veel breder werd getrokken op het gebied van Scandinavische Woonaccessoires, Design & Living.

De naam werd in 2017 omgezet naar de huidige naam: Nordic Living. Treffend, internationaal en hip! Net zoals onze prachtige producten..

Inmiddels enkele jaren verder, enkele transformaties verder en met een nieuwe eigenaar is Nordic Living nog steeds een zeer bekende naam in de online wereld van Scandinavische Woonaccessoires.

En ondanks dat er wat wijzigingen zijn enkele dingen hetzelfde gebleven. Het belangrijkste: De passie voor Scandinavisch Design!

Maar ook het op zoek gaan naar de mooiste merken en producten en niet te vergeten het streven om de allerbeste service aan onze trouwe (en nieuwe!) klanten te bieden: Snelle levering, uitstekende productkwaliteit, snelle antwoord op je vragen, eenvoudig ruilen/retourneren en alles met een glimlach!

Nordic Living heeft inmiddels een breed assortiment opgebouwd zodat jij de mooiste woonproducten kunt vinden voor je woonkamer, slaapkamer, badkamer, kinderkamer en keuken. Van plaids tot toiletaccessoires en van posters tot vazen. Wij hebben de allermooiste producten geselecteerd van bekende merken zoals Ferm Living, Lind DNA & Viva Scandinavia en tevens van kleine, minder bekende merken zoals A Grape Design. Wat je ook zoekt…Nordic Living!

Passion for Scandinavia!

Team Nordic Living