Terug

Scandinaviaform mondgeblazen vaas Glasilium large

maximaal 2 weken

Prachtig mondgeblazen transparante vaas van Scandinaviaform. De grootste uit de serie Glasilium. Met kurk en koperen buisje, heel origineel en trendy!

28,95

Zet op verlanglijst

Product omschrijving

Transparante bloemenvaas Glasilum Scandinaviaform

De Scandinaviaform vaasjes zijn allemaal prachtig om te zien. De serie Consilium bestaat uit fris gekleurde porseleinen vaasjes en dit glazen vaasje uit de serie Glasilium is mondgeblazen. Ook dit vaasje heeft een kurk en koperen buisje, waardoor je de vaasjes onderling heel goed kunt combineren.

Een enkele bloem, tak of blad op Scandinaviaform bloemenvaasjes

De ontwerpster van Scandinaviaform, Eva Levin, wil bloemen bij jou thuis net zo tot hun recht laten komen als in de natuur. Een enkele bloem staat heel mooi op de vaasjes. Wil je liever een 'bloemenweide', dan kun je meerdere vaasjes bij elkaar zetten voor een uitbundiger look. De maat van deze medium vaas is: doorsnede 12 cm, 20 cm hoog inclusief de kurk en koperen buisje. Het koperen buisje heeft een diameter van 1,5 cm.

Reinigingstips
We hebben een goede tip voor je om het mondgeblazen vaasje goed schoon te maken wanneer dat nodig is.
Verwijder de kruk en het koperen pijpje. Het vaasje kan nu worden gereinigd met kleine stukje eierschil, wat water en zeep. Schud het geheel en reinig het vaasje.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
mondgeblazen vaas Glasilium large

mondgeblazen vaas Glasilium large

28,95

Nordic Living.nl / - Reviews @