Zone Denmark

Zone Denmark is een Deens bedrijf dat functionele, doordachte en hoogwaardige designobjecten, woonaccessoires en keukengerei voor dagelijks gebruik produceert.

De producten van Zone Denmark worden ontwikkeld in samenwerking met ervaren en getalenteerde Deense ontwerpers. Zij verbinden daarom de Scandinavische ontwerptraditie met moderne elementen. Het bedrijf wil namelijk het dagelijks leven van de gebruiker met hun producten vergemakkelijken. En bovendien een glimlach op het gezicht toveren. Het logo van de Deense fabrikant doet daarom ook een beetje denken aan een lachend gezicht.

Bij Nordic Living vind je een prachtige selectie van Zone Denmark producten voor jouw woonkamer, keuken of slaapkamer!

Zone Denmark

De Nova Serie

De Nova-serie van Zone Denemark is ontworpen door Thomas Dudzinski en bevat diverse accessoires voor de badkamer. De Deense ontwerper liet zich inspireren door de Scandinavische stijl. De harmonieuze rondingen van de producten geven de Nova-serie een elegante touch. Sommige producten zijn voorzien van verfijnde details in roestvrij staal en zijn zo tijdloos en elegant vormgegeven dat ze in elke badkamer passen.

De collectie omvat zeep-dispensers, tandenborstelbekers, zeepbakjes, toiletborstels en pedaalemmers van porselein met een zacht aanvoelende afwerking in verschillende kleuren.

Peili Serie

zone-denmark-schalen-peili-plum-nude-whiteDe Peili serie bestaat uit kommen, borden, kruidenmolens en ander praktisch keukengerei en accessoires, die ook qua functie en modern design overtuigend zijn. Alle onderdelen van de Peili-serie van Zone Denmark zijn uiterst duurzaam en robuust.

De A-Serie

zone-denmark-badakmer-kruk-stoel-zwart-2De A-serie van Zone Denmark omvat een breed scala aan klein meubilair, accessoires en nuttige artikelen voor elke sfeer. De producten zijn allemaal gemaakt van gepoedercoat staal en worden gekenmerkt door hun rechtlijnige vormgeving. De producten van de A-serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, die ook prachtig met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Shop een Zone Denmark Zeepdispenser, Pedaalemmer, Afwasset of Toiletrolhouder

De Soft-zeepdispenser van Zone Denmark maakt deel uit van de Soft-serie. Met geselecteerde badkameraccessoires in een modern design. De container is gemaakt van kromlijnig porselein. Deze wordt vervolgens voorzien van een zijdematte soft-touch oppervlakte. Dit geeft de zeepdispenser een aangenaam gevoel en plaatst elegante accenten in elke badkamer.

zone-denmark-zeepdispenser-zwartBovendien gemaakt van porselein met een zacht aanraakoppervlak. De pompkop van verchroomde kunststof zorgt zodoende voor een optisch contrast. Dat ondanks de koele materiaaleigenschappen prachtig harmonieert met het zachte porselein. Bovendien is het vervelende druipen van zeepresten door de hoogwaardige verwerking niet meer aan de orde.

In combinatie met andere accessoires uit de Soft-serie kan een stijlvol ensemble worden samengesteld dat zodoende elke badkamer zowel optisch als sfeervolle uitstraling geeft.

Wil je meer weten over Zone Denmark en Nordic Living? Volg ons dan ook op Facebook, Pinterest en Instagram!