Nordic Living Producten

De handige, vouwbare lunchbox van Uhmm Box

Nog even om je geheugen op te frissen: de Uhmm box, voor je koude en warme lekkers!

Het leek ons een goed idee om je in januari te herinneren aan de mailing eind vorig jaar over de Uhmm box. Want na alle overdaad van december wordt gezond eten weer opgepakt en Uhmm box kan je daarbij helpen.

De Uhmm box is dé oplossing voor rondslingerende lunchboxes, bewaarbakjes en kommetjes in je keukenkast of lade. Dan heb je het bakje gevonden, maar natuurlijk weer niet het deksel. Grrrr! Heel bekend probleem in heel veel huishoudens.

De dochters Lind (van het Deense merk Lind DNA) hebben samen met ontwerpster Anne Qvist de Uhmm box ontwikkeld. Een duurzame kunststof box die je ‘ om je eten vouwt’ zoals al decennia lang in Vietnam gebeurt met palmbladeren. Even eenvoudig als briljant.

De Uhmm box zijn in 2 maten en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een bredere, plattere versie voor bijvoorbeeld brood en sushi (nummer 01). Of een hoger, vierkant model (nummer 02) voor je pasta, fruit etc.

Plastic zakjes en zilverfolie zijn dus niet meer nodig. En ook dat gezoek in je kast niet meer. Met Uhmm box heb je jouw dagelijkse ‘food to go’ . Je kunt direct uit de Uhmm box eten; geen kom of bord meer nodig!

Dit Deense ontwerp is een lunchbox en bewaardoos ineen. Zelfs een kom en bord, want je kunt je eten direct vanuit de Uhmm box eten. Maak het jezelf makkelijk: niet eerst de hele keukenlade hoeven op te ruimen, op zoek naar het deksel van een broodtrommel. Neem gewoon je Uhmm box mee en je bent klaar. Onder het bandje kun je eventueel nog een servet en/of bestek steken.

De Uhmm box is geschikt voor vriezer, magnetron en vaatwasser. En je kunt er zelfs op schrijven/tekenen om er je persoonlijke box van te maken! Lees hier meer over de Uhmm box.

Geniet van je dag!

Team Nordic Living

Uhmm Box
Back to list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.