Nordic Living Producten

Nieuw binnen: strakke keuken- en badkamerspullen uit Denemarken!

In de zomer ben ik bij Zone Denmark op bezoek geweest. Een walhalla aan mooie spullen. Met vervolgens keuzestress alom. Want hoe dan toch nét de leukste dingen voor jou uit een enorm assortiment kiezen?

Geen klant is hetzelfde. Maar door al die jaren aan de telefoon en op beurzen praten met klanten (misschien wel met jou?), weet ik dat het niet alleen hip design moet zijn. Je valt ook voor praktische spullen. Handig in het gebruik, makkelijk, helpt bij het opgeruimd houden van je huis etc.

Dus heb ik eerst voor onderzettersschalen, een opbergmeubel en een gave spiegel gekozen. De spiegel kun je horizontaal én verticaal ophangen.

Het opbergmeubel kun je in je badkamer, woonkamer of keuken gebruiken. En – hoe handig – de schalen kun je ook als bord, dienblad of bijvoorbeeld fruitschaal gebruiken. Lekker mixen en matchen met de onderzetters. Je weet wel, praktisch én hip tegelijk!

Veel shopplezier,

Team Nordic Living

Scandinavische Badkameraccessoires

Zone Denmark is een Deens bedrijf dat functionele, doordachte en hoogwaardige designobjecten, woonaccessoires en keukengerei voor dagelijks gebruik produceert.

De producten van Zone Denmark worden ontwikkeld in samenwerking met ervaren en getalenteerde Deense ontwerpers. Zij verbinden daarom de Scandinavische ontwerptraditie met moderne elementen. Het bedrijf wil namelijk het dagelijks leven van de gebruiker met hun producten vergemakkelijken. En bovendien een glimlach op het gezicht toveren. Het logo van de Deense fabrikant doet daarom ook een beetje denken aan een lachend gezicht.

Bij Nordic Living vind je een prachtige selectie van Zone Denmark producten voor jouw woonkamer, keuken of slaapkamer!

Back to list