Nordic Living Producten

Stijlvolle keukenaccessoires van Almedahls Zweden

Almedahls Haring groen theedoek scandinavisch

Heb je toevallig al de nieuwe Almedahls collectie gezien? De nieuwe voorraad staat nu on line. Stapels vaatdoekjes heeft Nordic Living ingekocht en mooie placemats en theedoeken van dit gave Zweedse merk.

De patronen die je op de keuken accessoires ziet hebben een tikje retro look. Niet zo gek, want de originele ontwerpen zijn al van de jaren 50!

Almedahls heeft de ontwerpen van de Zweedse ontwerpers van destijds nieuw leven ingeblazen met de Picknick en Persons Kryydskåp collectie (vrij vertaald: jouw kruidenrek).

De vaatdoekjes zijn ‘droge spons’ doekjes. Het vaatdoekje werd in 1949 uitgevonden door Carl Lindqvist. Ook al Zweeds.. Je kent de doekjes vast van vakanties in Scandinavië en ook in NL zie je ze af en toe. Deze van Almedahls zijn 100% biologisch afbreekbaar. Wist je dat ze tot 15 keer hun eigen gewicht kunnen opslurpen? Heel praktisch dus en maar € 3,95 per stuk.

Ook de nieuwe theedoeken vallen enorm in de smaak. Door de mooie Scandinavische kleuren, leuke prints én materiaalgebruik: 55% linnen en 45% katoen.

Wat vind jij van de Almedahls collectie?

 

Hartelijke groet,

Team Nordic Living

Back to list