Nordic Living Producten

Nieuw Binnen: Kleurrijk Bitz Servies en Glaswerk

Bitz-Design-Denmark-waterbottle-and-glasses

Bitz Servies Collectie

Wil jij (soms) bewuster eten, maar geen strikt dieet volgen, waar je van alles níet mag? Met wat simpele ’trucs’ lukt het:

  • Van een gekleurd bord eet je 15% minder. Dus geen witte borden gebruiken bij een ‘off day’, maar lekker kleurrijke.
  • En heeft je gerecht dezelfde kleur als je bord? Dan eet je juist méer! Dus serveer groenten op een groen bord en je eet ongemerkt meer van het gezonde.

Hoe we dit weten? Van de Deen Christian Bitz, die het tot zijn missie heeft gemaakt Denen bewuster te laten eten. Zonder hocus pocus, zonder moeten (hieronder meer over hem).

Sowieso vinden wij zelf de Bitz servies collectie met kleurige keramiek borden en schalen prachtig. Net als het glaswerk* dat er goed mee combineert. De tips zijn een leuke extra bovenop een mooi gestylede eettafel. Kijk maar eens mee.

Veel shopplezier en laat ons weten als je vragen hebt!

Team Nordic Living

Christian Bitz heeft een Master of Science in Human Nutrition en is onderzoeksdirecteur in de Herlev- en Gentofte-ziekenhuizen. Hier is betrokken is bij verschillende onderzoeksprojecten en de ontwikkeling van betere maaltijden voor patiënten.

Bitz was gastheer en expert op vele tv-programma’s, waaronder ‘Denemarken’s grootste dieet’ op de Deense TV2 en het wekelijkse DR1 consumentenprogramma ‘Madmagasinet Bitz & Frisk’. Daarnaast schreef hij inmiddels 8 boeken.

Bitz
Back to list