Nordic Living Producten

Nieuw Binnen: Placemats en Servies van Lind DNA

Lind DNA PLacemats

Leer, aardewerk en hout. Een prachtige combinatie om je tafel te stylen. Voor een diner voor twee, of een feestelijk etentje met je vrienden. Hoeveel mensen je ook uitnodigt; het ziet er sowieso prachtig uit met placemats en servies van Lind DNA.

De placemats hebben een lekker fors formaat. Zo heb je geen onderzetters voor je glazen nodig en ook het bestek leg je erop. De Curve vorige placemats zijn in enkel leer te bestellen én in dubbelzijdig leer (met twee kleuren, om eens af te wisselen).

Ook het nieuwe zwarte servies heeft diezelfde Curve vorm. Misschien even wennen, zwart servies, maar het staat heel erg stijlvol. Het aardewerk is mooi glad afgewerkt. De borden kun je in de magnetron, oven en vaatwasser doen. Lekker makkelijk!

Maak het helemaal af met de magnetische kandelaars. Los op tafel, of op elkaar gestapeld. De kandelaars zijn handgemaakt van eiken en met leer afgewerkt.

Kijk lekker rond bij Lind DNA en bestel de nieuwe artikelen met 10% korting! (code: DNA, geldig tot en met 24 maart a.s.)

Wil je meer weten over het design en de vormgeving van de producten van Lind DNA, lees dan ook onze blog: Waarom de curve vorm in Preben Lind’s DNA zit.

Back to list